Development

lampVoor particulieren en kleine tot middelgrote projecten, kan ik PHP-development voorzien. Het voornaamste uitgangspunt van de development skills liggen volledig op gebied van online toepassingen. Het betreft de combinatie tussen een font-end website, eventueel met back-end administratie paneel, en data die in een database opgeslagen zijn. Hieronder valt tevens elke vorm van open source PHP CMS portalen zoals Drupal, WordPress, Magento, Joomla, etc…

Het is ook mogelijk volledige websites te laten ontwikkelen, maar dit is niet mijn core knowhow. Ik dien hiervoor eveneens beroep te doen op externe designers om het geheel vorm te geven. De inhouse kennis omvat:

In het verleden ontwikkelde ik al intranet-sites en extranet-sites voor verschillende klanten. Customization van bestaande websites die eerder statisch gedreven werden, vormde ik om tot (deels) dynamische websites met een backend login om de website te beheren. We denken hierbij bijvoorbeeld aan:

  • het eenvoudig aanpassen van teksten op een website
  • uploaden en beheer van fotomateriaal
  • prijzen aanpassen
  • promoties op de website zetten
  • nieuwsbrieven versturen
  • integratie met social networking websites
  • etc…

Heeft u een specifieke vraag? Of heeft u een project waarover u graag enig advies zou ontvangen? Aarzel dan zeker niet mij te contacteren zodat ik kan analyseren wat ik voor u kan doen.

Hieronder enkele voorbeelden van integraties en ontwikkelingen:

tg

ThomasGeeraerts.be

De website die u momenteel bezoekt is uiteraard een eigen realisatie. Het betreft hier een WordPress framework, met een gekozen – bestaand – thema, volledig afgewerkt met plugins en manueel programmeerwerk om de website exact te laten uitvoeren wat ik ervan verwachte.

vb

Lukvanbiesen.be

Website van volksvertegenwoordiger Luk Van Biesen. Voor het ontwerp werd een externe partij ingeschakeld. De volledige content van de website is echter gebaseerd op data vanuit een database. Deze website heeft een aparte admin-sectie waarmee de meeste delen van de website kunnen bewerkt worden. Beheerders kunnen bestanden uploaden, korte berichten toevoegen, teksten aanpassen, gebruik maken van een WYSIWYG-editor en de nieuwsbrief beheren.

iwocustomers

IWOcustomers.be

IWO Customers is het CRM pakket van IWO Group bvba. Deze applicatie werd volledig intern ontwikkeld en zorgt voor het beheer van alle klanten en facturatie van de onderneming. Zeer specifiek aan deze oplossing is dat facturen volledig automatisch aangemaakt worden voor klanten die een maandelijks hernieuwbare webhosting formule hebben. Openstaande facturen kunnen eenvoudig opgevolgd worden en betalingen worden automatisch afgepunt aan de hand van bankbestanden. Tevens kunnen klanten inloggen op dit systeem om hun services op te vragen, facturen af te drukken of openstaande facturen onmiddellijk online betalen. Deze applicatie is in permanente evolutie en werd reeds vanaf de start van IWO Group bvba ontwikkeld op basis van de zeer specifieke behoeften.

scriptbase

Scriptbase.be

Scriptbase is de SaaS oplossing die we hebben ontwikkeld op basis van resources uit het verleden. In deze overkoepelende applicatie worden nieuwe op maat gemaakte applicaties voor diverse klanten ondergebracht. Door een uniek versleutelingsprincipe en beheer van users/groepen/applicationaccess kan elke klant uitsluitend aan zijn eigen toepassing. Een shared environment waarbij individualisatie op basis van de noden van de klanten perfect realiseerbaar is. In deze SaaS oplossing zitten ondermeer nieuwbriefsystemen, toepassingen voor ledenbeheer, verwerking en beheer van inschrijvingen, automatische data processing tussen verschillende websites,… Door eigen ontwikkelde API interfaces is het perfect mogelijk klantentoepassingen te linken aan bestaande andere platforms. Het framework van deze applicatie werd in het verleden ook al gebruikt als basis voor enkele intranet-websites met uiteenlopende – eigen ontwikkelde – modules.

Uiteraard is dit slechts een greep uit de realisaties die ik de afgelopen jaren heb kunnen verwezenlijken. Indien u een specifiek project heeft, aarzel niet contact op te nemen voor een geheel vrijblijvende analyse van uw behoeften.

© Thomas Geeraerts 2009-2017

Add me on Facebook
Follow Me on Twitter
Subscribe to Feed